egonomic-logo
0
0

Soundsticks

1.395,001.523,00 brez DDV

SKU: 6LOGH Categories: , Proizvajalci:

Description

Izdelava komercialnega izdelka z ostanki materiala je lažje reči kot narediti.

Z razpravami in podrobnimi delavnicami z oblikovalcem Andreo Ruggierom sta bila razvita zasnova in metoda, ki nista zagotovila le trajnostnega izdelka, temveč tudi izdelek, ki bi lahko dodal nekaj novega in pomembnega akustičnemu segmentu.

Zvočne palice so sestavljene iz predelanega materiala, ki ostane pri Offecctovi proizvodnji pohištva, oblikovanega v cevi, ki jo na koncih držijo skupaj reciklirani aluminijasti pokrovčki.

Soundsticks ponujajo nov način za razdelitev prostora, hkrati pa zmanjšajo hrup v javnih prostorih ali odprtih delovnih prostorih. Na voljo v linearnih, radialnih in grozdnih konfiguracijah so Soundsticks modularna rešitev za stropno montažo, ki jo je mogoče obesiti na poljubno višino in tako dopolnjevati prostore za sedenje ali mize različnih višin. Prostori za srečanja za sodelovanje, čakalnice ali zasebne točke za delo in učenje so le nekateri izmed prostorov, ki jih je mogoče preprosto ustvariti z Soundsticks.

Additional information

Konfiguracija

Linijska, Točkovna

Podobni izdelki

crossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram