egonomic-logo
0
0

Katalog

HAG

Kot ljudje smo namenjeni gibanju. HÅG oblikuje stole, ki vam pomagajo ostati bolj zdravi, bolj aktivni in pozorni, saj omogočajo enostavno gibanje celotnega telesa, medtem ko sedite in delate. Rezultat je večja svoboda, večje udobje in večja storilnost.

Brand__overview__OFFECCT

OFFECCT

Je švedsko podjetje za oblikovanje pohištva, ki razvija unikatno pohištvo za navdihujoča sestanki v domu, pisarni in javnem prostoru. Skupaj z izbranimi arhitekti in oblikovalci ponujamo inovativno oblikovanje v smislu planeta s poudarkom na ljudeh, arhitekturi, visoki kakovosti in trajnosti. To je naše poslanstvo - in naša strast!

accis

Profim

Profim je eden najboljših proizvajalcev pisarniških sedežev, ki ponuja vrtljive naslanjače in stole, stole za obiskovalce in oblazinjeno sedežno pohištvo. Izdelki so v osnovi zasnovani za pisarne, lahko pa se uspešno uporabljajo v pisarnah na prostem, čakalnicah, hodnikih ali kavarnah. Podjetje se zadnjih 26 let nenehno razvija in izboljšuje svoje izdelke v smislu ergonomije.

Brand_overview_RBM

RBM

Skandinavsko oblikovanje, ki ga pogosto kategorizira minimalizem, je gibanje, ki ga občudujejo po vsem svetu. To je stanje duha, izraženo z oblikovanjem. Prizadevamo si doseči čudovit slog brez kakršnih koli težav, tako da ustvarimo vrsto funkcionalnih oblikovalskih kosov, ki služijo svojemu namenu in imajo smiselno zgodbo.

crossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram